Monday, April 6, 2020

FIX UW MCAFEE ANTIVIRUS SCANT NIET MET DEZE EENVOUDIGE STAPPEN

Als een van de toonaangevende beveiligingsbedrijven die helpt bij het beschermen van gegevens tegen allerlei soorten cyberaanvallen, heeft McAfee de markt veroverd. Het is ongetwijfeld een van de beste antivirussoftware die op bijna elk type apparaat werkt. De belangrijkste reden achter zijn populariteit is dat het een effectief weerstandsschild biedt voor uw systeem en andere apparaten. Daarnaast houdt het ook uw systeem up-to-date.


Veel gebruikers hebben echter met de technische ondersteuning van McAfee gemeld dat ze van tijd tot tijd problemen ondervinden met de scanfunctie. Dit is een probleem dat moet worden opgelost zodra u het tegenkomt, anders krijgt uw systeem in de toekomst mogelijk grote problemen.


Hier zijn enkele manieren die u kunnen helpen dit probleem zelf op te lossen:



METHODE 1 - HERBOOT HET SYSTEEM


Probeer uw computersysteem opnieuw op te starten voordat u contact opneemt met ons technische serviceteam van McAfee. Het opnieuw opstarten zal hoogstwaarschijnlijk het niet-scanprobleem oplossen.


METHODE 2 - BESCHERMING VAN TOEGANG INSCHAKELEN


Volg deze stappen om dit te implementeren:
• Open McAfee-product
• Klik op Navigatie of het tandwiel in de rechterbovenhoek.
• Klik op de optie Algemene instellingen en waarschuwingen.
• Open de lade voor toegangsbeveiliging
• Kies het selectievakje Toegangsbeveiliging gebruiken.
• Klik op de knop Toepassen en start uw computer opnieuw op.


METHODE 3 - VERWIJDEREN & HERINSTALLEREN VAN MCAFEE


De laatste manier om dit probleem op te lossen is door de software opnieuw te installeren:
• Klik op Installeren onderaan om het proces te starten.
• Tijdens het proces ontvang je een melding om de oude versie te verwijderen.
• Klik op Accepteren om alle voorwaarden te accepteren.


Onze technische ondersteuning van McAfee houdt zich bezig met gecertificeerde professionals die experts zijn in het oplossen van allerlei technische problemen met antivirussoftware. U kunt contact met hen opnemen om passende oplossingen te vinden voor al uw antivirusproblemen.


HOE KOMT U MET ONS IN CONTACT?

Wij zijn een team van goed opgeleide, deskundige en ervaren mensen die werken met als enige doel het bereiken van maximale klanttevredenheid. Dit is de reden waarom ons McAfee-klantenserviceteam zoveel nadruk legt op hun serviceprocedures en de klok rond werkt om uw ervaring te verbeteren.

Bij technische problemen kunt u contact met ons opnemen via ons McAfee-ondersteuningsnummer, of via e-mail of livechat. Wij helpen je graag verder!